Forum Index
Jeep Horizons HomeLinksJeep Horizons Tech Write-upsJeep newsLand useContact

 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2002 TJ sub


 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> TJ Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fireball
Member


Joined: 04 May 2007
Location: London On

PostPosted: Fri May 04, 2007 7:24 pm    Post subject: 2002 TJ sub Reply with quote

Hello all, I am new here but love my TJ , I have just changed my factory cd player with a new pioneer DEH-P4900IB and the factory sub is not working , has anyone had this problem ? ,I have hooked up everything as it should and no go , I have seached the form and no results so I wonder if I have a wrong harnesses or something...... Thanks for any input
Back to top
View user's profile Send private message
hustler
Member


Joined: 20 Jan 2007
Location: Burlington, Ontario, Canada

PostPosted: Fri May 04, 2007 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

did you hook the blue wire from the back of the head unit to the blue wire from the sub?
Back to top
View user's profile Send private message
fireball
Member


Joined: 04 May 2007
Location: London On

PostPosted: Sat May 05, 2007 2:53 am    Post subject: Reply with quote

no I did not it says the blue wire harness kit is for power antenna
Back to top
View user's profile Send private message
fireball
Member


Joined: 04 May 2007
Location: London On

PostPosted: Sat May 05, 2007 5:44 am    Post subject: Reply with quote

Thanks Hustler that was it just needed to get power down there, Thanks bud next time you are up in London On drop by for a beer ...Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
hustler
Member


Joined: 20 Jan 2007
Location: Burlington, Ontario, Canada

PostPosted: Sun May 06, 2007 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

np - hey, i only know cause i had the same issue.
Back to top
View user's profile Send private message
ehirner
Moderator
Moderator


Joined: 01 Jan 2004
Location: Eastern PA

PostPosted: Tue May 08, 2007 4:58 pm    Post subject: Reply with quote

fireball wrote:
no I did not it says the blue wire harness kit is for power antenna

Make sure you have the right blue wire. There is often one for the power antenna and another for a amplifier turn-on. With some head units, power is not supplied to the power antenna wire unless you are using the radio function. The amp turn-on wire will be powered anytime the head unit it powered on.
_________________
04 Unlimited
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> TJ Forum All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Visit links4jeeps.com for write-ups, forums and clubs




Jeep®, Wrangler, Cherokee, Liberty and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler LLC.
jeephorizons.com is not in any way associated with or endorsed by the Chrysler LLC.
All other content is copyright Jeep Horizons 2004-2008.
Tech write-ups Links Discussion board Land use News Site Map Terms of Use

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group