Forum Index
Jeep Horizons HomeLinksJeep Horizons Tech Write-upsJeep newsLand useContact

 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

EVIC Fault Msg "Tire sensor bad/missing"


 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Grand Cherokee Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dennis_dicks
Member


Joined: 26 Jun 2007

PostPosted: Fri Dec 07, 2007 1:32 pm    Post subject: EVIC Fault Msg "Tire sensor bad/missing" Reply with quote

Each time I start the 03 grand cherokee 4.0, I get a msg on the EVIC "TIRE SENSOR BAD/MISSING". I have retrained all tires(4 tire system only) I have ran a monitor system check on the EVIC(SHOWED SENSORS TRANSMITTING FINE), I have ran a self test on the EVIC itself, and recieved a SELF TEST PASSED message. Still I get this message each time the truck is started. SOMEONE HELP!!! Dealer wants 90 bucks to run a diagnostics on it, but screw them. Finger
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Grand Cherokee Forum All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Visit links4jeeps.com for write-ups, forums and clubs




Jeep®, Wrangler, Cherokee, Liberty and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler LLC.
jeephorizons.com is not in any way associated with or endorsed by the Chrysler LLC.
All other content is copyright Jeep Horizons 2004-2008.
Tech write-ups Links Discussion board Land use News Site Map Terms of Use

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group