Forum Index
Jeep Horizons HomeLinksJeep Horizons Tech Write-upsJeep newsLand useContact

 Watched TopicsWatched Topics   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

stereo problem


 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Electronic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Usemy3rdArm
Member


Joined: 19 Nov 2005
Location: Parma, Oh

PostPosted: Tue May 11, 2010 5:09 pm    Post subject: stereo problem Reply with quote

hi just hooked up a jvc 2 channel amp and 1 ten inch woofer few weeks ago everything ran great. a week later noticed my amp was not shutting off after the jeep was off had to disconnect the amp after everytime i drove it. i called crutchfield they had me run all these tests and ended up sending me a new one. well got the new amp today hooked it up exactly how it was hooked up last time and now i have no power. used my volt meter have power from the red wire from the battery but no power coming from the remote wire. took the headunit out and still no power from the blue/white wire from the harness. any ideas what needs to be done to get power?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
bubbaedc
Member


Joined: 12 May 2008
Location: tucson, AZ

PostPosted: Thu Jun 03, 2010 7:05 am    Post subject: Reply with quote

is it in your jeep? have you checked all your fuses including the one on the back of the radio? push come to shove you can use the red wire on the aftermarket harness as a remote turn on for the amp also and that will solve your problems
_________________
'98 TJ
4" Rough Country S lift 1" daystar BL
dana 60/44 combo
39.5x16.50R16 pitbull rocker extremes
Homemade Bumpers and rock sliders
check us out at www.tucsonoffroad.net
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
lonniedivers
Banned


Joined: 29 Nov 2010

PostPosted: Mon Nov 29, 2010 11:59 pm    Post subject: Reply with quote

i have a 1992 lexus ls 400 just bought it and it had no stereo i purchased one but now idk what to do ! i connected the basic wires to start the stereo but it wont!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Electronic All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Visit links4jeeps.com for write-ups, forums and clubs




Jeep®, Wrangler, Cherokee, Liberty and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler LLC.
jeephorizons.com is not in any way associated with or endorsed by the Chrysler LLC.
All other content is copyright Jeep Horizons 2004-2008.
Tech write-ups Links Discussion board Land use News Site Map Terms of Use

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group